BESTILL GRATIS BEFARING 

 

 

Lekkert og lettstelt, en perfekt start eller avslutning på dagen?  Nyt velværet det er å trå på nye fliser, gled deg over lekre, moderne detaljer. Våre prosjektledere hjelper deg gjennom de viktige og spennende valgene. Plussbad er den gode prosessen til nytt bad, der vi tar oss av hele prosessen med vårt tverrfaglige Plussbad-team, fra første kontakt til badet er ferdig. Nytt bad – ren nytelse – velfortjent! 

Den gode investeringen 

Gjør en god investering og sørg for at alt arbeid som utføres på din bolig er utført av fagfolk og er forsvarlig dokumentert. Dokumentasjonen på våtrom er nå veldig viktig ved videresalg av boligen. Ikke risiker at ditt nyoppussede bad ikke er verdt noe ved videresalg. Vi har systemer og rutiner for å dokumentere oppussingen av ditt bad. 
 
Kontakt Camilla  i dag på eller kom innom vår butikk i Bedriftsveien 14 på Vibemyr. 

 

Planlegging 

Ta deg tid 

I butikken vår kan du se prøver på fliser, møbler, dusjer, badekar og utstyr. Men det viktigste er at du møter dyktige medarbeidere som er der for å hjelpe deg i beslutningsfasen. Det skal tas mange valg som får betydning for resten av prosessen. 

Ting å huske på i denne fasen 
  • Hvilken stil vil du ha? 
  • Hvilken type møbler? 
  • Treslag eller farger? 
  • Én eller to vasker? 
  • Dusj eller badekar? Eller kanskje begge deler? 
  • Boblekar eller vanlig badekar? 
  • Fliser; Størrelse, farge, profil, form?

bad

Befaring 

Har du tegning av det gamle badet så er dette et godt hjelpemiddel. Vi kommer hjem til deg på befaring, og gir råd for hva som vil gi optimal utnyttelse av badet. 

Tegning 

Nå er vi kommet så langt at vi kan tegne opp badet basert på dine ønsker og valg. Vi tegner selvfølgelig 3-dimensjonalt, og det gir muligheter for å se badet fra flere vinkler. 

Tilbud 

Planene begynner å ta form, og sammen med teningene får dere pris på prosjektet. Vi blir enige om når det er aktuelt å utføre arbeidene og lager forslag til fremdriftsplan. Det vi kommer frem til danner grunnlaget til kontrakten som inngås. 

Aksept og kontrakt

Når vi er enige og tegninger og tilbud er akseptert, kan dere lene dere tilbake og slappe av. En kontrakt som forteller tid for oppstart av arbeidene og byggetid er din trygghet, så fort den er signert tar vi over hele prosessen og skaper ditt drømmebad.

Bestillinger 

Logistikk er et viktig stikkord. Nødvendige produkter settes i bestilling. Enkelte produkter kan det være lang leveringstid på. Fliser og møbler produseres gjerne i utlandet, og er ikke alltid lagervare. 

Utførelse av arbeidet

Rehabilitering er en krevende jobb, derfor vil våre dyktige prosjektledere sørge for at vårt faste tverrfarglige team jobber godt sammen og skaper optimal fremdrift i ditt prosjekt. Målet er alltid å ha en effektiv prosess som er helt problemfri for kunden. Bygging og montasje utføres av erfarne håndverkere.

Dokumentasjon av bad 

Vi leverer profesjonell dokumentasjon som lastes opp til boligmappa slik at det følger husets gårds og bruksnummer. Dette kan bli utslagsgivende for taksten som setter på din bolig. Dersom du ikke kan dokumentere arbeidet som er utført vil du automatisk få kjennemerket 2. Dermed vil taksten på din bolig bli betydelig lavere om du mangler dokumentasjon. 

Vi ser derfor på dokumentasjon som helt vesentlig for et vellykket prosjekt.

 


Nytt Bad

Jeg er ikke en robot. Løs regnestykket for å sende skjema*