vdelingene består av prosjektledere og håndtverkere som har spesialkompetanse innen dette marked. Vi innehar alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger.  

Vi har lang erfaring og solid kompetanse innenfor de områder vi leverer våre tjenester. Vi gjennomfører alt av serviceoppdrag som reparasjoner, og små oppdrag til service avtaler, driftsavtaler og ombygginger for private og næringskunder. 

Vi leverer fremtidens løsninger basert på bærekraft og den nyeste teknologien. Dette gjøres sammen med de dyktigste fagfolk innen bransjen. Vi er også med som Rådgivende entreprenør i tidlig fase med planlegging og skal gjøre vårt ytterste for at det skal bli et vellykket prosjekt for deg.  

Vi er stolte fagfolk som gjør hverdagen bedre gjennom solide løsninger. Vi har en rekke kompetansebevis på våre ansatte som er relatert til området.  

Slike oppdrag er samspill med beboeren i fokus og fagarbeiderne og hans kompetanse satt i system med bedriftens systemer og rutiner. 

Vår bedrift innehar sentrale godkjenninger og andre kvalitetsgodkjenninger for å kunne levere høy kvalitet i alle ledd.  

Vi leverer alt fra planlegging, gjennomføring, overlevering til drift og serviceavtaler. 

Vi har lang erfaring fra rehabilitering av vann og avløpsledninger, også i større BRL. Vi har våre alliansepartnere og konsept «Trimmet bygg».  

Vi blir ofte valgt basert på vår tilnærming og oppgaveløsning som bygger på tillit og erfaring med kunden i fokus. 

  

  • Oppdraget utføres etter håndtverkertjenesteloven og dokumenteres iht. vårt kvalitetssikringssystem.  

  • Vi tar ansvar som totalentreprenør iht. NS8407, stiller garanti og forsikringer for vårt kontraktsarbeid.  

  • Ved riktig fremgangsmåte og utført, dokumentert arbeid, vil det etter vår erfaring kunne være betydelige besparelser i forsikringspremie.  

  • Med dagens energipriser kan det også være lurt å tenke på bærekraftige løsninger i form av for eksempel varmepumper og/eller solenergi opp mot et felles anlegg.  

 

 Referanser  

Vi har utført flere større prosjekter i de senere årene:   

  

 

Vi tar vi gjerne et uforpliktende møte for en gjennomgang av vårt konsept.