Kanalhuset
Kanalhuset Foto: Joakim Bjerk.

Kanalhuset er et totalteknisk prosjekt vi har sammen med Teqva Total.

Andreas Hundsnes

- Vi er stolte over resultatet, her har vi sikret en løsning som gir optimal funksjonalitet. Det tekniske rommet gir oss muligheten til å overvåke og optimalisere alle aspekter av bygningens infrastruktur, forklarer Andreas

- Det tekniske rommet i Kanalhuset er utstyrt med toppmoderne systemer for klimakontroll, energistyring og sikkerhetsovervåkning. Dette vil ikke bare bidra til å redusere energiforbruket og driftskostnadene, men også gi beboerne i Kanalhuset en mer komfortabel og trygg opplevelse.

Jan Sigve Hollund har vært prosjektleder fra Sig. Halvorsen, hvor både rørleggere og lærlinger har fått være med å implementere de nyeste løsningene for effektiv vann- og energiforvaltning. Prosjektet er ledet av Masiv Bygg AS som totalentreprenør, et samarbeid som har fungert veldig godt. Kanalhuset inkluderer næringslokaler i de to nederste etasjene, mens de fire øverste etasjene huser hele 39 leiligheter, med flotte bad i kjent Sig. Halvorsen-kvalitet.

- Kanalhuset er ikke bare en moderne og bærekraftig boligløsning, men viser også hvordan innovasjon og teknologi står sentralt i våre prosjekter i Sig. Halvorsen, avslutter Tore.

 

Rørlegger, Tore Egeland

Du kan lese mer om Kanalhuset på: kanalhuset.no