Pål Fløysvik, Ruben Mossefinn og Michael Larsen
Pål Fløysvik, Ruben Mossefinn og Michael Larsen

Sig. Halvorsen er stolte av å bidra med sin ekspertise, hvor serviceavdelingen vår skal levere og montere drikkestasjoner fra PURE WATER, som vil sikre de ansatte i de to majestetiske byggene tilgang til rent og forfriskende vann hver eneste dag.

Ruben Mossefinn, BAS i Sig. Halvorsen, gir et innblikk i det omfattende arbeidet.

Ruben Mossefinn

- Vi har allerede lagt ned 1,3 kilometer med rør for å imøtekomme behovene til hele 65 drikkestasjoner. Her kan de ansatte nyte alt fra klart vann til forfriskende bobler. Alt levert gjennom toppmoderne teknologi. 

Sig. Halvorsen har et solid samarbeid med PURE WATER, og er stolte av å være servicepartnere for vannrensesystemet. Med erfaring fra store prosjekter, fra nord til sør i fylket, har Ruben Mossefinn og Pål Fløysvik full kontroll over serviceavtalene og sørger for at kundene får den beste oppfølgingen.

Pure Water 0,75l

PURE slim stainless

PURE WATER, levert av Water Logic er fremst i markedet når det kommer til vannrensesystem, og en ypperlig løsning for både kontorer og restauranter. Tappetårnene kommer i flere forskjellige utførelser og farger. I tillegg kan det leveres med glassflasker og vannglass designet for en gjennomført og stilfull opplevelse. 

Planlegging

I tillegg til å gi ansatte tilgang til fantastisk vann, reduserer PURE WATER også miljøbelastningen. Systemet bidrar til å redusere plastforbruket og CO2-utslipp forbundet med vanntransport. Vannfiltrene går langt utover hva lokale vannleverandører kan tilby, ved å fjerne mikroplast, tungmetaller og bakterier, samtidig som de forbedrer smak og lukt ved å eliminere klor og sedimenter.

Pål Fløysvik

Vallhall skal etter planen stå klart medio 2025. Vi gleder oss til fortsettelsen.